Missie & Visie


Bij AAMS vinden we het onze plicht om voor elk agrarisch project de meest duurzame oplossing te ontwikkelen.

Wij respecteren mens en milieu en vinden het ons doel om te innoveren voor een duurzame toekomst. Het is altijd ons doel om te streven naar het hoogst mogelijke, kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel.

Creatief zijn vinden wij ook nodig om voor (bijna) elk probleem een oplossing te vinden. Samen met onze klanten vinden we een oplossing die past bij hun behoeften.

Het ondersteunen van onze klanten (zowel indirect als direct) is een sterke factor in onze bedrijfswaarden, wij zien het als onze plicht om waar mogelijk te helpen.

Onze Producten

Een paar voorbeelden

hoge-res-4478.jpg

Aandrijfmotor

Research & Development

Met koppel-/stroomverbruiksmeting

render-4x-enhanced.jpg

Basis Modulaire Spuittafel voor proefveldspuiten

Research & Development

Modulair mechanisch testapparaat om de vloeistofdistributie onder een spuitboom te controleren.

Drukmeter-web.jpg

Basis toebehoren voor test en kalibratie

Inspection & Calibration

Kalibratie en keuring van spuitmachines

Multifocale benadering

Het is onze missie om onze klanten te helpen zich voor te bereiden op de toekomst en altijd op de hoogte te blijven van regelgeving en nieuwe oplossingen.

Door de multifocale benadering van onze dienstverlening zijn we er sterk van overtuigd dat we klaar zijn voor de nabije toekomst, we willen onze kennis delen met onze klanten.

Een multifocale aanpak helpt ons om op de hoogte te blijven van alles wat er in de agrarische sector speelt.

Het inspecteren van reeds in gebruik genomen spuiten, het kalibreren van zowel nieuwe als oude spuiten of het verbeteren van applicatie- en reinigingstechnieken.

Ook het verlenen van ondersteuning bij onderzoek en ontwikkeling van spuitapparatuur voor zowel de overheid als de particuliere sector en het bieden van ondersteuning bij de kwaliteitscontrole van dit soort apparatuur.

We nemen deel aan internationale taakgroepen om geen nieuwe kansen te missen en altijd op de hoogte te zijn van wat er speelt in de sector.

AAMS

Wat we goed doen

Waarom AAMS?


AAMS is een bedrijf dat gespecialiseerd is in testapparatuur voor landbouwmachines en onderdelen voor voornamelijk spuitmachines.

We hebben een zeer breed assortiment aan standaard testapparatuur, maar soms is de standaardapparatuur gewoon niet geschikt voor de klus die u moet klaren.

Voor die speciale eisen biedt AAMS u ook de service om op maat gemaakte testapparatuur te ontwikkelen die geschikt is voor uw toepassing.

Door onze jarenlange ervaring en vele gerealiseerde projecten door de jaren heen, zijn wij uw partner voor de ontwikkeling en realisatie van testapparatuur naar uw wens.

We betrekken de klant zoveel mogelijk vanaf de eerste tekeningen tot en met de installatie om samen tot het beste resultaat te komen.

Productfinder

Product Zoeker

Vind een oplossing


Gebruik onze productzoeker om het product te vinden dat nodig is voor uw gebruik.

Praat u liever met een echt persoon of heeft u een specifieke oplossing nodig? We helpen u graag verder via e-mail of per telefoon .

Onze productzoeker dekt slechts een deel van onze beschikbare oplossing, als u het product dat u zoekt niet kunt vinden, neem dan contact met ons op.

Bel Ons

Bel Ons

+32 50 70 00 40

Vind Distributeur

Vind Distributeur

Krijg lokale hulp

Mail Ons

Mail Ons

info@aams.be