Onze diensten, wat we doen.


AAMS is uw betrouwbare leverancier van spuitoplossingen. Wij ontwikkelen, onderhouden en kalibreren meetoplossingen voor elke markt.

Om uw testapparatuur in de best mogelijke staat te houden, bieden wij controle en reparatie en ook onderhoud aan. Zo zorgen we ervoor dat u jarenlang plezier heeft van uw testapparatuur.

Ook kalibreren wij uw testapparatuur, zodat u met maximale precisie kunt meten. Kalibratie op locatie is mogelijk, maar u kunt ook langskomen in onze vestiging in Maldegem, Belgiƫ.

Het ontwikkelen van nieuwe tools is een groot deel van wat we doen, ons onderzoeks- en ontwikkelingsteam is constant op zoek naar perfecte oplossingen voor elk probleem.

Naast de standaard producten bieden wij testapparatuur op maat aan, neem gerust contact met ons op voor meer informatie over deze service.

Werken met onze machines is gebruiksvriendelijk, we bieden echter ook trainingen en demo's voor onze apparaten.

Onze Producten

Een paar voorbeelden

hoge-res-4478.jpg

Aandrijfmotor

Research & Development

Met koppel-/stroomverbruiksmeting

render-4x-enhanced.jpg

Basis Modulaire Spuittafel voor proefveldspuiten

Research & Development

Modulair mechanisch testapparaat om de vloeistofdistributie onder een spuitboom te controleren.

Drukmeter-web.jpg

Basis toebehoren voor test en kalibratie

Inspection & Calibration

Kalibratie en keuring van spuitmachines

Revisie en reparatie

AAMS is een specialist op het gebied van testapparatuur voor de keuring van spuitmachines.

Bij ons kunt u terecht voor de reparatie, revisie en onderdelen van diverse merken onder andere de Hardi spray-Scanner, LH-Agro Sprimas LH-agro en Holder gootjesbanen.

Voor een reparatie of revisie van uw apparatuur maken wij graag een vrijblijvende aanbieding.

Training

AAMS is het adres voor training en scholing op het gebied van spuitmachines en de keuring hiervan en het gebruikt van de bijbehorende testapparatuur.

Onderhoud

Bij AAMS kunt u terecht voor het onderhoud aan uw testapparatuur van diverse merken.

Onze ervaren monteurs weten waarop gelet moet worden waardoor u gegarandeerd bent dat uw apparatuur weer betrouwbaar is in het komende seizoen.

Ontwikkeling

Door de jarenlange ervaring en de vele gerealiseerde projecten is AAMS uw partner voor de ontwikkeling van testapparatuur voor het keuren en onderzoeken.

Naast onze standaard producten kunnen wij u van dienst zijn met het realiseren van klant specifieke testapparatuur.

Ons streven is samen met u het perfecte eindresultaat voor uw toepassing behalen!

Kalibratie

Bij AAMS kunt u terecht voor de kalibratie van uw test apparatuur.

Door onze jarenlange ervaring zijn wij in staat uw apparatuur juist af te stellen waardoor u de maximale meetprecisie uit uw toestel kunt halen.

Deze service kunnen wij u in onze werkplaats alsook bij u op locatie bieden.

Wat we goed doen

Waarom AAMS?


AAMS is een bedrijf dat gespecialiseerd is in testapparatuur voor landbouwmachines en onderdelen voor voornamelijk spuitmachines.

We hebben een zeer breed assortiment aan standaard testapparatuur, maar soms is de standaardapparatuur gewoon niet geschikt voor de klus die u moet klaren.

Voor die speciale eisen biedt AAMS u ook de service om op maat gemaakte testapparatuur te ontwikkelen die geschikt is voor uw toepassing.

Door onze jarenlange ervaring en vele gerealiseerde projecten door de jaren heen, zijn wij uw partner voor de ontwikkeling en realisatie van testapparatuur naar uw wens.

We betrekken de klant zoveel mogelijk vanaf de eerste tekeningen tot en met de installatie om samen tot het beste resultaat te komen.

Productfinder

Product Zoeker

Vind een oplossing


Gebruik onze productzoeker om het product te vinden dat nodig is voor uw gebruik.

Praat u liever met een echt persoon of heeft u een specifieke oplossing nodig? We helpen u graag verder via e-mail of per telefoon .

Onze productzoeker dekt slechts een deel van onze beschikbare oplossing, als u het product dat u zoekt niet kunt vinden, neem dan contact met ons op.

Bel Ons

Bel Ons

+32 50 70 00 40

Vind Distributeur

Vind Distributeur

Krijg lokale hulp

Mail Ons

Mail Ons

info@aams.be