Over AAMS


AAMS wil deel uitmaken van de laatste ontwikkelingen op het gebied van landbouwmechanisatie en voldoen aan de eisen van regelgeving.

Bij het bedenken van adequate oplossingen voor nieuwe en gebruikte machines wordt altijd rekening gehouden met de aanbevelingen van de producenten van landbouwmachines.

AAMS kan terugvallen op een team van experts, elk met een lange professionele historie en veel ervaring op het gebied van spuittechniek.

Dit maakt het voor ons mogelijk om in samenwerking met onderzoeksinstituten, universiteiten, producenten van landbouwmachines, opleidingseenheden, testcentra en keuringsinstanties de meest vooruitstrevende meet- en testmachines te ontwikkelen en te leveren.

Onze Historie

Een terugblik

2002

Oprichting van AAMS

De oprichting van Advanced Agricultural Measurement Systems, beter bekend als AAMS.

2004

Hardi Scanner

Overname van de productie en service van Hardy Spray Scanners.

2005

LH Sprimas

Overname van LH Sprimas's service voor spuittafels.

2012

Salvarani

Salvarani SRL wordt mede-eigenaar van AAMS.

2016

High-end Projecten

Nagref, Pentair, Hypro, UNL en meer...

Vorige
Volgende

Ons Team

Jan Langenakens

De man die alles startte

Jan Langenakens richtte AAMS in 2002 op, hij is de drijvende kracht achter het bedrijf. Hij heeft jarelange ervaring in spuit keuring en ontwikkeling van diverse agrotechnische producten.

Serge Gijsel

Ontwikkelend, onderhoud en verbeterd

Serge Gijsel is hoofd productie bij AAMS. Zijn taak is het ontwikkelen, onderhouden en verbeteren van onze producten. Hij werkt al ruim 12 jaar bij AAMS en kent het bedrijf door en door.

Sandy Bouckhuyt

Zorgt voor de financiën

Sandy Bouckhuyt is onze financieel medewerkster, ze zorgt ervoor dat contracten worden nageleefd en dat de balans er altijd goed voor staat. Sandy werkt al jaren voor AAMS en kent het bedrijf door en door.

Wat we goed doen

Waarom AAMS?


AAMS is een bedrijf dat gespecialiseerd is in testapparatuur voor landbouwmachines en onderdelen voor voornamelijk spuitmachines.

We hebben een zeer breed assortiment aan standaard testapparatuur, maar soms is de standaardapparatuur gewoon niet geschikt voor de klus die u moet klaren.

Voor die speciale eisen biedt AAMS u ook de service om op maat gemaakte testapparatuur te ontwikkelen die geschikt is voor uw toepassing.

Door onze jarenlange ervaring en vele gerealiseerde projecten door de jaren heen, zijn wij uw partner voor de ontwikkeling en realisatie van testapparatuur naar uw wens.

We betrekken de klant zoveel mogelijk vanaf de eerste tekeningen tot en met de installatie om samen tot het beste resultaat te komen.

Productfinder

Product Zoeker

Vind een oplossing


Gebruik onze productzoeker om het product te vinden dat nodig is voor uw gebruik.

Praat u liever met een echt persoon of heeft u een specifieke oplossing nodig? We helpen u graag verder via e-mail info@aams.be of per telefoon +32 50 70 00 40 .

Onze productzoeker dekt slechts een deel van onze beschikbare oplossing, als u het product dat u zoekt niet kunt vinden, neem dan contact met ons op.

Bel Ons

Bel Ons

+32 50 70 00 40

Vind Distributeur

Vind Distributeur

Krijg lokale hulp

Mail Ons

Mail Ons

info@aams.be