Spuit Baan

Ga terug

Spuit Baan

Spoor om bewegende spuit binnenshuis te simuleren

De spuit baan is een wagen die over een rail beweegt. Op de wagen kunnen verschillende sproeisystemen worden bevestigd om onder gecontroleerde omstandigheden te simuleren, om educationele spuiten te bestuderen.

Vorige
Volgende

De spuit baan is een wagen die over een rail beweegt. Op de wagen kunnen verschillende sproeisystemen worden bevestigd om onder gecontroleerde omstandigheden (om veldomstandigheden zoals temperatuur, relatieve vochtigheid, sproeien op verschillende culturen) te simuleren, om educationele spuiten te bestuderen.

Het systeem op de video wordt geïntegreerd in een klimaatkamer waarin ze met potplanten verschillende culturen kunnen creëren. De rupsensproeier op de video kan tot een maximale snelheid van 6,5 m/s (+23 km/u) in het midden (4 meter) bewegen.

Het systeem kan eenvoudig worden aangestuurd en geprogrammeerd.

Wat we goed doen

Waarom AAMS?


AAMS is een bedrijf dat gespecialiseerd is in testapparatuur voor landbouwmachines en onderdelen voor voornamelijk spuitmachines.

We hebben een zeer breed assortiment aan standaard testapparatuur, maar soms is de standaardapparatuur gewoon niet geschikt voor de klus die u moet klaren.

Voor die speciale eisen biedt AAMS u ook de service om op maat gemaakte testapparatuur te ontwikkelen die geschikt is voor uw toepassing.

Door onze jarenlange ervaring en vele gerealiseerde projecten door de jaren heen, zijn wij uw partner voor de ontwikkeling en realisatie van testapparatuur naar uw wens.

We betrekken de klant zoveel mogelijk vanaf de eerste tekeningen tot en met de installatie om samen tot het beste resultaat te komen.

Productfinder

Product Zoeker

Vind een oplossing


Gebruik onze productzoeker om het product te vinden dat nodig is voor uw gebruik.

Praat u liever met een echt persoon of heeft u een specifieke oplossing nodig? We helpen u graag verder via e-mail info@aams.be of per telefoon +32 50 70 00 40 .

Onze productzoeker dekt slechts een deel van onze beschikbare oplossing, als u het product dat u zoekt niet kunt vinden, neem dan contact met ons op.

Bel Ons

Bel Ons

+32 50 70 00 40

Vind Distributeur

Vind Distributeur

Krijg lokale hulp

Mail Ons

Mail Ons

info@aams.be