Drone Test Stand

Ga terug

Drone Test Stand

Chemische formuleringen

Dankzij de vooruitgang in dronetechnologie maken boeren nu gebruik van de kracht van onbemande luchtvaartuigen om nauwkeurig pesticiden, meststoffen en andere essentiële chemicaliën op hun velden aan te brengen.

Vorige
Volgende

Onze Drone Test Stand is een elektrohydraulische testbank voor het testen van spuitdoppen en pompen die worden gebruikt in drones voor de distributie van chemische producten. De testbank is gemaakt van roestvrij staal en kan alle soorten chemicaliën aan (inclusief producten die metalen aantasten). De pompen en spuitdoppen worden door de klant geleverd om te testen tijdens het gebruik met chemicaliën. Het instrumentarium is ontworpen om de veiligheid tijdens het testproces te garanderen en tegelijkertijd de producten onder controle te houden voor latere behandeling. Zowel de pompen als de spuitdoppen zijn gemakkelijk bereikbaar zodat ze eenvoudig en snel zonder al te veel moeite kunnen worden verwisseld.

De testbank is ontworpen om 2 spuitsystemen of 2 chemicaliën tegelijk te kunnen testen. De hoofdtestkamer is gemeenschappelijk, maar de testbank is verdeeld in twee verschillende systemen, in dit geval aan één kant met XAG- en aan de andere kant met DJI-componenten. Het DJI-systeem bestaat uit twee pompen die elk twee spuitdoppen voeden, waarbij de werkbelasting (druk/stroomsnelheid) van de pompen gewijzigd kan worden. Het XAG-systeem bestaat uit twee pompen en een elektrisch aangedreven sproeier met een draaiende kop voor elke pomp. In dit geval is het mogelijk om de werkdruk (debiet/druk) van de pompen en de draaisnelheid van de sproeidoppen te regelen. In elk systeem worden de ingestelde parameters, het debiet en de druk geregistreerd als tijdreeksen om het gedrag van alle componenten te observeren.

Wat we goed doen

Waarom AAMS?


AAMS is een bedrijf dat gespecialiseerd is in testapparatuur voor landbouwmachines en onderdelen voor voornamelijk spuitmachines.

We hebben een zeer breed assortiment aan standaard testapparatuur, maar soms is de standaardapparatuur gewoon niet geschikt voor de klus die u moet klaren.

Voor die speciale eisen biedt AAMS u ook de service om op maat gemaakte testapparatuur te ontwikkelen die geschikt is voor uw toepassing.

Door onze jarenlange ervaring en vele gerealiseerde projecten door de jaren heen, zijn wij uw partner voor de ontwikkeling en realisatie van testapparatuur naar uw wens.

We betrekken de klant zoveel mogelijk vanaf de eerste tekeningen tot en met de installatie om samen tot het beste resultaat te komen.

Productfinder

Product Zoeker

Vind een oplossing


Gebruik onze productzoeker om het product te vinden dat nodig is voor uw gebruik.

Praat u liever met een echt persoon of heeft u een specifieke oplossing nodig? We helpen u graag verder via e-mail of per telefoon .

Onze productzoeker dekt slechts een deel van onze beschikbare oplossing, als u het product dat u zoekt niet kunt vinden, neem dan contact met ons op.

Bel Ons

Bel Ons

+32 50 70 00 40

Vind Distributeur

Vind Distributeur

Krijg lokale hulp

Mail Ons

Mail Ons

info@aams.be